lørdag den 31. august 2013

Tomat, Tomat, Tomat og Atter Tomat ..!!!

Så må man sige at det er tomat tid.

Vi var lige ved at drukne i tomater, og det måtte der jo gøres noget ved. Og hvad skulle det så være ??
- Tænke tænke tænke...

Ketchup !!

Nu spiser jeg faktisk ikke ketchup. Eller altså jeg har ikke noget mod ketchup, og på en hot dog er det uundværligt, meeeeen jeg er ikke en af dem der kan starte 3. verdenskrig over hvilket mærke, der er det rigtige. Og jeg slet ikke en af dem, der hælder det røde stads over hvad som helst. Men ketchup blev det, og jeg vil sige, at til de hjemme lavede grill pølser, smager det altså skide godt.




Og som sædvanlig, har kæresten leget med etiketter, og finder det stadig evig morsomt at kalde vores lille hus på landet, for "Storgaarden".

Meeeen her stopper tomat "festen" ikke. For lige som sidste år ville jeg lave nogle glas henkogte tomater.
Og som sagt så gjort.



Dette er et "før" billede, liiige før de komme i ovnen, og de dejlige klassiske smage af tomat, frisk basilikum, hvidløg, salt og oliven olie, bilver forenet i skøn forening.

Siger bare til alle Jer der vælter i tomater, (måske naboen kan hjælpe, en mørk nat.. hehe) kom i gang med at henkoge dem. De holder nemt hele vinteren, og man kan bruge dem til så mange ting. Jeg bruger dem gerne til et stykke ristet brød med smeltet ost over, til pasta sovs, eller pureret som tomat sovs på hjemme lavet pizza.

SÅ HVAD VENTER DU PÅ..! kom i gang :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar