tirsdag den 28. maj 2013

HOT SAUCE...!! Nu med opskrift :-)

Har lavet Hot Sauce.

Og den blev godt nok go.

Jeg brugte den da jeg gratinerede mexikanske tortillas. Du ved; godt med kød fyld, rullet i tortilla, frisk revet cheddar på toppen ,også den her fantastiske Hot Sauce over. Ind i ovnen og MUMS !

Styrken kan man variere som man synes og den kan, hvis man lyster holde et par uger under låg i køleskab.

Skal lave chili con carne i dag, og der bruger jeg resten, tror det bliver lige i øjet.



I får lige opskriften:

2 spsk. Olie (smagsneutral)
2 spsk. Hvedemel
5 dl. Kyllinge boullion (fra terning, du kan også bruge grønsags eller anden variant)
de følgende krydderier kan du selv ændre på. Prøv dig frem, brug hvad du kan li. Jeg brugte følgende:
2 spsk. sød chili
2 spsk. paprika
1 tsk. tørret oregano
1/2 tsk. hvidløgspulver
1 tsk. chili pasta (hjemmelavet)
salt. (smag om der overhovedet behøver salt i, nogle gange er boullionen meget salt)

Sådan gør du:

Varm olien op til middel varme. Rør melet i, så alle krydderierne, så de lige bliver "ristet" a. Der efter væden som når du laver opbagt sauce. Brug så meget/lidt som du vil, for at opnå den ønskede konsistens. Husk at den bliver meget stiv når den er kølet a. Ved genopvarmning bliver den "go" igen :)

OG KOM SÅ I GANG...!! ;_)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar