Som lovet, kommer der lige billeder af det mad, jeg lavede til vores hygge aften. Maden er ikke noget jeg havde lavet før, men vi havde aftalt at vi skulle prøve noget lidt andet end den evige røde bøf. ( Ikke at der er noget galt i den.... Tværtig mod! Ælsker bøf)
Forretten er tern af fersk laks, vendt i blå birkes. Stegt på panden. Her ledsaget af lidt salat blade og garnatæble kerner.
Vi er ikke de store fiske spisere, men vi prøver, og det her var ikke værst.
Hovedrette var lammekrone med stegte kartoffelskiver, dampede danske gulerødder og sugar snaps. Rødvinssauce. Hjemmelavet selvfølgelig!
Lammekrone er ikke noget vi har lavet, ej heller smagt før, og jeg vil nok vove og påstå at det også bliver sidste gang. Vi var ikke vilde med smagen. Og vil til enhver tid foretrække lammekølle hvis det lige skal være lam.
Se så kommer vi til desserten, og her er jeg godt nok tilfreds. Jeg er HELT VILD med granatæble is, men synes at jeg har lavet den så tit, at jeg ville prøve noget nyt. Så jeg lavede en granatæble panna cotta. Og jeg blev ikke skuffet. Dejlig dejlig dessert. Så havde jeg leget lidt, og lavet jordbær/hyldeblomst "kaviar" til pynt, og det ser sku da flot ud.
Vi havde en dejlig aften, men igen det har vi jo altid :)
For pokker hvor ser det lækkert ud - ikke at jeg tror at det ville være noget for mine smagsløg - men det visuelle indtryk vinder helt sikkert. Du er vidst lidt af en stjerne i et køkken!!!
SvarSlet