Mens vi venter på at jeg lige får taget mig sammen til at rode i krea kasserne, kan I da lige få et billede af vores lækre aftensmad fra weekenden.
Here goes:
Som I kan se var temaet asiatisk.
Tættest på er andelår m. hoisin sauce. Hjemme rullet sushi. Det var for øvrigt første gang det skulle prøves, og skal jeg selv sige det, slap jeg meget godt fra den prøvelse. Jeg ville ikke "lege" med rå fisk, så i den ene er der advokado og røget laks, og som et forsøg var risene lige blevet "kysset" m. rævesovs. Og det var sku godt! I den anden rulle er der tun (dåse) hjemme rørt mayo med wasabi og advokado. Også en god løsning hvis man er lidt usiker på det med rå fisk. Så er der der små hjemme lavede forårsruller. Super nemme at lave og så smager de bare dejligt, dyppet i soya eller sur/sør chili sovs. Indbagte rejer, lavet på lidt utraditionel vis... Jeg pakkede dem nemlig ind i frisk forårsrulle dej, og så ned i den varme olie. Mums ! Ved siden af dem, i skålen, finder I familie en favorit; nemlig hele små champignon som lige er blevet "tabt" i pisket æg, og vendt i rasp med drys af salt, hvorefter de også får lov til at møde den varme olie. Og her er lige et tip; lav dem til sidst, da lidt af panereingen har det med at blive tilbage i olien. Jeg lavede også lidt lyn syltede agurker. Super som en lille gane renser. Og så for at vi ikke skulle gå sultne i seng, en nuddel suppe, med kylling og majs. :)
Så skal vi heller ikke glemme mandes bidrag til dette fest måltid. Han havde nemlig på bedste 70ér maner lavet små spire. Og de var bare super gode som lidt sprødt i suppen.
Ja, behøver vel ikke at sige at, vi blev godt mætte, og at det hele smagte forrygende.
Velbekomme !!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar